معرفی بخش کارآموزی

بخش کارآموزی سامانه با هدف معرفی فرصت‌ها و موقعیت‌های کارآموزی با مشارکت صنایع و سارمان ایجاد گردید است.در این قسمت دانشجویان می‌توانند فرصت‌های کارآموزی منتاسب با رشته تحصیلی و علاقه فردی خود را انتخاب نموده و یا درخواست کارآموزی خود را در پنل کاربری خویش ثبت نمایند.

مراحل شروع کارآموزی

ثبت درخواست کارآموزی

در این قسمت دانشجویان پس از ثبت نام در سامانه میتوانند از میان فرصت‌های کار آموزی دانشگاه و یا در پنل کاربری خود اقدام به ثبت درخواست کارآموزی کنند.

بررسی درخواست

درخواست کارآموزی ثبت شده در مرحله قبل,توسط کارشناس/مدیرگروه مربوطه بررسی می‌شود و جهت معرفی به محل کارآموزی به مدیردانشکده/مدیر دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ارسال می‌گردد.

دریافت معرفی نامه

در صورت تایید درخواست,دانشجو می‌تواند معرفی نامه خود را از پنل کاربری خود و در بخش کارآموزی من دریافت کند و به امضای مدیر مربوطه برساند.

طی کارآموزی و ارایه گزارش

پس از سپری شدن مدت زمان کارآموزی,کارآموز بایستی گزارش کارآموزی و فرم‌ارزیابی مربوطه را در پنل خود آپلود کند.این گزارش به وسیله استاد و کارشناس کارآموزی بررسی می‌شود.

ثبت نمره کارآموز

پس از گزارش کارآموز و فرم ارزیابی محل کارآموزی,نمره کارآموز به وسیله کارشناس و یا استادکارآموزی در سامانه ثبت می‌گردد و کارآموزی به پایان می‌رسد.

سامانه ارتباط جامعه و دانشگاه

سامانه ساجد با هدف الکترونیکی سازی ،تجمیع،یکپارچه سازی و ساماندهی امورات دفاتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ها،پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی راه اندازی گردیده است.درحال حاضر این سامانه دارای ماژول ها پایش قراردادها,مهارت آموزی,رصد اشتغال دانش آموختگان,کارآموزی و هدایت شغلی می باشد.

راه های ارتباطی

شماره تماس :443-06642468320

ایمیل : karafarini@abru.ac.ir

آدرس : لرستان، بروجرد، کیلومتر 3 جاده اهواز، دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)